چطور یک وبسایت موفق داشته باشیم؟

اشتراک گذاری

برای خیلی از برندها و کسب و کارها این موضوع به سرعت و به راحتی اتفاق نمی افتد و نیاز به زمان، تلاش و منابع دارد اما اینطور نیست که شما به بودجه خیلی زیادی نیاز داشته باشید. یک وبسایت موفق طی زمان بازبینی، اندازه گیری و بهبود پیدا میکند.

وبسایت موفق

به ده نکته ای که در ادامه اشاره میکنیم دقت کنید تا یک وبسایت موفق داشته باشید.

تعریف واضح اهداف

در زمان راه اندازی یک وبسایت موفق و یا فروشگاه اینترنتی باید اهداف هر دو طرف یعنی خودمان و کاربران را  در نظر بگیریم. توجه بیش از حد به اهداف خود اثر منفی خواهد داشت و کاربران این سوال را از خود میپرسند که چرا از شما خرید کنند در حالی که شما فقط بر روی اهداف خود تمرکز کرده اید.

جلب اعتماد بازدیدکنندگان

در مورد پیشنهادی که ارائه میدهید کاملا صادق باشید و خیلی روشن آنچه از کاربران انتظار دارید را بیان کنید.

بسیاری از وبسایت ها ارتباط احساسی و باور را جهت جلب اعتماد و فروش ایجاد نمیکنند. کاربران به نیت و قصد شما اهمیت میدهند.

حتی خریدارانی که صرفا بدنبال پایین ترین قیمت هستند هم قبل از اینکه اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کنند باید به شما اعتماد داشته باشند.

راه هایی برای متمایز بودن  

تفاوت کلید ماجراست. حتی با انتخاب قالب های از پیش طراحی شده هم میتوان متفاوت بود. با تغییر تصاویر، رنگ و استایل ها مطابق برند خود میتوانید متفاوت باشید.

با تعریف داستان خود و ایجاد فاکتورهایی مثل قیمت، کیفیت، خدمات پس از فروش و.. تضمینی ایجاد میکنید که شما را از دیگر فروشندگان که همان محصول را ارائه میدهند متمایز میکند.

تمرکز بر روی قابلیت ها و تجربه کاربری

به راحت ترین شکل ممکن محتوای مورد نیاز کاربران را به آنها ارائه دهید مثلا اگر یک سایت نمایش ویدیو های وایرال دارید کاربران را مسقیما به صفحه نمایش ویدیوها منتقل کنید.

اینطور فرض نکنید که کاربر برای دیدن محتوایی که به دنبال آن است چندین بار کایک خواهد کرد.

رعایت اصول سئو برای داشتن وبسایت موفق

بنظر خیلی ساده بنظر میرسد اما هیچ وقت سئو را فراموش نکنید. شما باید بدانید که موتورهای جستجو چطور سایت شما را واکاوی میکنند. مطمئن شوید که صفحات شما بهینه شده اند.

ابزارهای زیادی وجود دارند که اینکار را برای شما انجام دهند.

بهینه سازی صفحات لندینگ برای داشتن وبسایت موفق

صفحت لندینگ گزینه مناسبی برای ایجاد کمپین است که شامل تبلیغات ppc، پیشنهادهای ایمیلی و… میشود. داشتن یک سیستم برای ساخت صفحات لندیگ در موفقیت هر نوع بازاریابی حیاتی است.

استفاده از آنالیتیکس برای داشتن وبسایت موفق

نکته دیگری که بنظر ساده می آید اما باید فراتر از فقط نصب گوگل انالیتیکس بروید. اینطور نیست که شما آنرا نصب کنید و بعد از گذشت چند ماه برای بررسی بازگردید.

شما به اطلاعات جمعیتی، تکمیل هدف و.. نیاز دارید که فقط در صورتی که چند مرحله را سپری کنید امکان دریافت آنها وجود خواهد داشت.

از گزارش های حرارتی بهره ببرید

نقشه حرارتی و تحلیل های صفحه ای ابزار های خوبی هستند که اطلاعات بیشتری درخصوص تجربه کاربری ارائه میدهند.

مطمئن شوید که وبسایت شما همیشه در دسترس است

علاوه بر در دسترس بودن سایت نکاتی مثل مشکلات اجرا نشدن javascript، از کار افتادن دکمه ها، وجود باگ در مرورگرها، مشکلات مربوط به نمایش موبایل و.. را کنترل نمایید.

با تمرکز کردن بر روی اطلاعات دسترسی سایت و میزان فروش از کاربرانی که نتوانسته اند خرید کنند قافل نشوید. بسیاری از خریداران زمانی که مشکلی وجود داشته باشد با شما تماس نمیگیرند فقط صفحه را ترک میکنند.

مطمئن شوید که کدهای شما در همه مرورگرها بخوبی اجرا میشود.

همیشه بگوش باشید و یاد بگیرید

فرض نکنید.

در بازاریابی بتدریج بهتر میشویم، بهبود میبخشیم و یاد میگیریم.

به کاربران هدف خود گوش بدهید و یاد بگیرید. اینکار را از طریق شبکه های اجتماعی، کانال های مشتریان، انالیتیکس، نقشه حرارتی و همه داده هایی که در رابطه با کاربرانتان دارید انجام دهید.

همیشه در بررسی بازخوردها و پیدا کردن راهی برای بهبود فعال باشید. دارایی شما وبسایتی است که همزمان با کسب و کارتان رشد میکند. اگرچه مهم ترین جنبه موفقیت وبسایت به تجربه کاربری و برند شما گره خورده است اما از نفوذ تکنولوژی برای بهبود و رشد تدریجی سایت نمیتوان چشم پوشی کرد.

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.